Daisycon WooCommerce Pixel

Description

Daisycon biedt speciaal voor adverteerders die WordPress met WooCommerce gebruiken, een plugin om de conversiepixel te implementeren. Deze plugin voegt de Daisycon conversiepixel toe aan WooCommerce zonder het aanpassen van code.
De Daisycon WooCommerce plugin voor WordPress is hier te bekijken en installeren.
Algemene informatie over de Daisycon conversiepixel: https://www.daisycon.com/nl/begrippenlijst/conversiepixel/

Screenshots

 • Het instellingen overzicht

Installation

Installatie met behulp van de WordPress-pluginlijst
U gaat hiervoor in het WordPress-menu naar “Plugins -> Nieuwe plugin”. Vervolgens vult u rechtsboven in het zoekveld “Daisycon WooCommerce” in en wacht tot deze zichtbaar is in de lijst. U kunt nu de plugin installeren en activeren.

Handmatige installatie
U moet de plugin downloaden om deze handmatig te installeren. U gaat hiervoor naar Plugins -> Nieuwe plugin en kiest links boven voor de knop “Plugin uploaden”. Vervolgens kunt u de plugin selecteren van uw download locatie, installeren en activeren.

FAQ

In het linkermenu gaat u naar Instellingen -> Daisycon WooCommerce Pixel om de instellingen van de plugin aan te passen. In dit scherm krijgt u verschillende velden te zien, waar u iets invult of een keuze maakt. Hieronder vindt u een toelichting op deze velden.

Campagne ID (verplicht)

In dit veld vult u het Campagne ID van uw campagne/programma bij Daisycon in. U haalt deze ID op uit de interface. U kunt hier nalezen hoe dit te doen: https://faq-advertiser.daisycon.com/hc/nl/articles/206902879-Wat-is-mijn-programma-ID-en-waar-vind-ik-die-

Matching domein (verplicht)

Daisycon gebruikt verschillende domeinen om transacties in het netwerk te meten. Dit domein kan per campagne verschillen. Het is van belang dat u in deze plugin het juiste matching domein invoert. De plugin toont altijd de op dat moment beschikbare domeinen.

Commissie: met of zonder BTW

Wilt u dat de prijzen die worden doorgestuurd via de pixel, inclusief of exclusief BTW zijn? Geef uw voorkeur aan in de instellingen van de plugin.

Extra veld 1 t/m 5

U kunt de pixel verrijken met extra variabelen, dit zijn de producteigenschappen. Hiermee verrijkt u vervolgens ook de statistieken in uw campagne binnen de interface van Daisycon. Dit zijn de extra velden E1 tot en met E5. Door de verrijkte statistieken bent u in de regel nog beter in staat uw campagne te optimaliseren. Het is voor deze plugin niet verplicht de extra variabelen te gebruiken.

Optioneel: Vergoeding per product instellen via Commissiecode

Zodra de Daisycon WooCommerce plugin is geïnstalleerd, verschijnt er bij elk product binnen WooCommerce een nieuw veld. Onder “Algemeen” treft u nu het veld “Daisycon Commissiecode”. Dit veld is alleen relevant indien u binnen uw campagne een variabele vergoeding heeft ingesteld voor verschillende producten of categorieën. Wanneer dit het geval is, dan wordt de waarde die u in dit veld invoert, gematcht met de vergoedingsinstellingen van uw campagne.

Vragen en meer informatie

Heeft u vragen over het installeren van deze plugin? Neem dan contact op door een ticket in te sturen in uw Daisycon account.

Reviews

There are no reviews for this plugin.

Contributors & Developers

“Daisycon WooCommerce Pixel” is open source software. The following people have contributed to this plugin.

Contributors

Changelog

1.4

 • Nieuw parameter toegevoegd

1.3

 • Nieuw matching domain toegevoegd

1.2

 • Alle beschikbare matching domains toegevoegd

1.1

 • Kortingscode wordt nu correct meegegeven

1.0.5

 • LCC methode is nu ook toegevoegd

1.0.4

 • De extra waardes werden niet goed doorgestuurd naar ons systeem, dit is nu opgelost

1.0.3

 • Aanpassing plugin handleiding

1.0.2

 • Aanpassingen t.b.v. stabiliteit van de plugin

1.0.1

 • Kleine aanpassingen

1.0

 • De eerste release van onze plugin